Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان خطاب به مسئولان اجرایی به شرح زیر قرائت شد:

- تذکر کیومرث سرمدی به همراه ۳۱ نماینده به وزیر امور خارجه؛ ضرورت رعایت امانت و صداقت در دیپلماسی درخصوص سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، تذکر وی و ۴۰ نماینده دیگر به وزیر صمت درخصوص علت افزایش قیمت خودرو علی رغم ثبات نسبی قیمت کالاها

- تذکر ابراهیم رضایی به همراه ۵۱ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور و وزرای جهاد کشاورزی و صمت درخصوص لزوم مدیریت خطر کمبود و افزایش قیمت مرغ

- تذکر غلامحسین کرمی به وزیر جهاد کشاورزی درخصوص لزوم اتخاذ تدابیر مناسب درخصوص خرمایی که روی دست نخل داران مانده، لزوم رسیدگی به کمبود شدید مرغ در استان بوشهر علی رغم تولید متناسب با نیاز استان و اینکه چرا شهرک های کشاورزی به ویژه شهرک های گلخانه ای شهرستان دشتی رها شده و در مورد آنان اقدام موثری به عمل نمی آید

- تذکر محمد کعب عمیر به رئیس جمهور و وزیر نیرو درخصوص دلایل کاهش حقابه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه بعد از خلع ید و ابطال قرارداد واگذاری توسط وزارت نیرو

- تذکر فاطمه رحمانی به رئیس جمهور درخصوص علت افزایش قیمت کالاهای اساسی و عدم مدیریت اوضاع در روزهای باقی مانده دولت

- تذکر بهزاد رحیمی به وزیر صمت درباره لزوم بازنگری در افزایش قیمت ۳۰ درصدی روغن خوراکی

- تذکر محمد باقری به وزیر نیرو درخصوص لزوم رسیدگی به کمبود شدید آب کشاورزی و آشامیدنی در شهرستان بناب

- تذکر محمدصالح جوکار نماینده یزد، اشکذر،بخش ندوشن و دهستان سورک و ۵۸ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش؛ درباره لزوم تسریع در عقد قرارداد و پرداخت حقوق معوقه معلمین خرید خدمت خدمات آموزشی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- تذکر بهزاد رحیمی نماینده سقز و بانه به وزیر امور اقتصاد و دارایی درباره ضرورت اطلاع رسانی و شفافیت در خصوص نحوه انتخابات هیات مدیره شرکت های سهام عدالت.

- تذکر محمدحسن آصفری نماینده اراک، کمیجان و خنداب و ۴۶ نفر دیگر از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی درباره لزوم تامین نهاده های دامی و توزیع نهاده های وارد شده با ارز دولتی بین دامداران.

- تذکر محمدحسین حسین زاده بحرینی نماینده مشهد و کلات به رئیس جمهور و وزیر اقتصاد و دارایی؛ درباره لزوم شفاف سازی و تعیین خط مشی های کلی نظام اقتصاد در خصوص رمز ارزها.

- تذکر جبار کوچکی نژاد نماینده رشت به وزیر راه و شهرسازی؛ درباره اینکه چرا بنیاد مسکن در دریافت عوارض به قانون توجه نمی کند.

کد خبر 5246800

منبع: مهر

کلیدواژه: رمز ارز غیرمجاز دستگاه ماینر حسن روحانی محمدحسین حسین زاده بحرینی تذکرات کتبی نمایندگان سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی انتخابات 1400 هیئت دولت محمد باقر قالیباف اسحاق جهانگیری آیت الله خامنه ای صحن مجلس ویروس کرونا ایالات متحده امریکا برجام حادثه واژگونی اتوبوس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور درباره لزوم افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۱۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • قیمت مهمترین ارزها در بازار تهران/ لیر ترکیه تحت تأثیر چه اتفاقی است؟
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه
  • نماینده شیراز: طبل رسوایی غرب و غربگرا‌ها با هم به صدا در آمده است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت